Ons verhaal

De Onderwijsstudio maakt uitgaven voor peuters en kleuters. Op dit moment draait alles om de Digiprentserie. Een serie met inmiddels 16 prentenboeken met bijpassend lesmateriaal. Eenvoudige verhaaltjes in heldere kleuren en lijnen met telkens een ander herkenbaar thema. 

De initiatiefnemers van de Onderwijsstudio zijn Ard en Annerieke Huizinga. Ruim tien jaar geleden besloten we onze eigen onderwijservaringen te gaan delen door het ontwikkelen van lesmateriaal. In de beginjaren (toen nog onder de naam Leskist.nl) realiseerden we de serie Basismappen voor groep 1/2, het Praatpakket Woordenschatontwikkeling en de eerste deeltjes uit de Digiprentserie. Stuk voor stuk herkenbare en veelgevraagde uitgaven met een praktijkgerichte insteek. 

Daarnaast zijn we in 2014 gestart met Credu.nl, een webshop vol creatieve en educatieve materialen voor peuters en kleuters. Annerieke is de drijvende kracht achter deze creatieve en educatieve webshop. Andersom is Ard degene die de nieuwe verhaaltjes voor de Digiprentserie bedenkt en maakt. Samen hopen we je telkens opnieuw te verrassen met leuke projecten en producten. 

Heb je vragen over onze uitgaven? We horen het graag.

Je contactpersoon bij De Onderwijsstudio:

Ard Huizinga
ard@onderwijsstudio.nl
085-4018981

Blijf op de hoogte

Graag informeren we je als er nieuwe titels zijn of gratis downloads met lesmateriaal. Schrijf hieronder in om vrijblijvend updates te ontvangen.