Ons verhaal

Met De Onderwijsstudio willen we leerkrachten inspireren om het beste uit zichzelf, de kinderen en hun vak te halen. Dit doen we door het realiseren van uitgaven die gericht zijn op de dagelijkse praktijk.

Wij zijn Ard en Annerieke Huizinga en wij zijn de initiatiefnemers van De Onderwijsstudio én Credu.nl. Samen hebben we bijna 20 jaar ervaring in het lesgeven in alle groepen van het basisonderwijs. Tien jaar geleden besloten we deze ervaringen te gaan delen door het ontwikkelen van lesmateriaal. Beleven, ervaren en ontwikkelen zijn hierin voor ons altijd de kernwoorden geweest.

Van educatief naar inspirerend

In de beginjaren (toen nog onder de naam Leskist.nl) realiseerden we de serie Basismappen voor groep 1/2, het Praatpakket Woordenschatontwikkeling en de Digiprentserie. Stuk voor stuk herkenbare en veelgevraagde uitgaven met een praktijkgerichte insteek. In de loop van de tijd zijn we ons meer bezig gaan houden met inspiratie van de leerkracht. Het is een prachtvak en dát willen we zichtbaar maken. Tegelijk is de verkoop van materialen voortgezet onder de naam Credu.nl. Annerieke is de drijvende kracht achter deze creatieve en educatieve webshop.

Delen van kennis

Ook de komende tijd zullen we ons inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan het onderwijs. Heb je suggesties, wil je kennis delen of samenwerken? We horen het graag.

Je contactpersoon bij De Onderwijsstudio:

Ard Huizinga
ard@onderwijsstudio.nl
085-4018981

Schrijf in en ontvang het laatste nieuws