Ons verhaal

Met de Onderwijsstudio realiseren we educatieve uitgaven die eenvoudig zijn van opzet en met een leerzaam karakter. De focus ligt hierbij op het jonge kind.

Wij zijn Ard en Annerieke Huizinga en wij zijn de initiatiefnemers van De Onderwijsstudio én Credu.nl. Samen hebben we bijna 20 jaar ervaring in het lesgeven in alle groepen van het basisonderwijs. Ruim tien jaar geleden besloten we deze ervaringen te gaan delen door het ontwikkelen van lesmateriaal. Beleven, ervaren en ontwikkelen zijn hierin voor ons altijd de kernwoorden geweest.

In de beginjaren (toen nog onder de naam Leskist.nl) realiseerden we de serie Basismappen voor groep 1/2, het Praatpakket Woordenschatontwikkeling en de eerste deeltjes uit de Digiprentserie. Stuk voor stuk herkenbare en veelgevraagde uitgaven met een praktijkgerichte insteek. 

Daarnaast zijn we in 2014 gestart met Credu.nl, een webshop vol creatieve en educatieve materialen voor peuters en kleuters. Annerieke is de drijvende kracht achter deze creatieve en educatieve webshop.

Digiprentserie

De komende tijd zullen we de nadruk leggen op de doorontwikkeling van de Digiprentserie, die inmiddels uit 14 deeltjes bestaat.

Heb je vragen over deze of eerder uitgaven? We horen het graag.

Je contactpersoon bij De Onderwijsstudio:

Ard Huizinga
ard@onderwijsstudio.nl
085-4018981

Blijf op de hoogte

Graag informeren we je als er nieuwe titels zijn of gratis downloads met lesmateriaal. Schrijf hieronder in om vrijblijvend updates te ontvangen.