Vouwwerkjes ouderwets? Check dit.

Ons nieuwste boek Onderwijswerk staat barstensvol handig tips voor zowel de beginnende als de ervaren leerkracht. Eén daarvan willen we hier speciaal even uitlichten, omdat het in een boek niet zo eenvoudig uit te leggen is. Want voor wie denkt dat vouwwerkjes ouderwets zijn plaatsen we onderstaande video. Kijk en verbaas je over de mogelijkheden. En het leuke is: Je kunt er zelf mee aan de slag via Foldify.

Met de Foldify App kun je zelf in een app vouwwerkjes selecteren, kleuren, printen en vouwen. Leuk om samen met jonge kinderen te doen, of oudere kinderen zelf mee aan de slag te laten gaan. In bovenstaande video zie je de presentatie van de dierentuindieren, maar er is veel mee. Er zijn allerlei ontwerpen beschikbaar waar je zo mee aan de slag kunt. Je kunt foto’s plaatsen, aanpassingen doen en je ontwerp opslaan als PDF of mailen naar iemand anders.

foldify2a

In het hoofdstukje ‘Natuurlijk groepswerk’ in het boek Onderwijswerk lees je meer over de mogelijkheden om met dit soort activiteiten het groepswerk tot een feest te maken.