Digiprentserie

14 herkenbare verhaaltjes

Het nieuwste deeltje Appelliefde is het 14e deel uit de Digiprentserie. Eerder verschenen o.a. de populaire deeltjes Blij uit het ei, Hallo Flamingo, Winvis en Supermaki. De video’s van alle eerder verschenen verhalen kun je bekijken via YouTube.

PRENTENBOEKACTIE 2018: Alle verhaaltjes uit de serie worden opnieuw uitgegeven als hardcover prentenboek! Nu bestelbaar, leverbaar vanaf half november 2018.

Bekijk alle verhaaltjes

Kleuterwerk en Onderwijswerk

Inspirerende boeken voor elke leerkracht

Al meer dan 1000 leerkrachten lieten zich inspireren. Verhoog je werkplezier en word effectiever als leerkracht en team…

Het vak van leerkracht verdient een extra impuls. De boeken Kleuterwerk en Onderwijswerk zijn bedoeld om je als leerkracht te motiveren om het maximale uit jezelf en uit je vak te halen. Ideaal om persoonlijk of als team mee aan de slag te gaan!

Bestel jouw exemplaar

Talentmix

Een compleet project voor groep 7/8

Leer kinderen om te werken vanuit hun talent en besteed aandacht aan talentontwikkeling met een compleet project. Inclusief Talententest en kleurrijk Doeboek vol inspirerende opdrachten voor alle leerlingen!

Met Talentmix werk je aan de 21e eeuwse vaardigheden zelfsturing en samenwerking. Zo bereid je kinderen voor op het maken van keuzes en leren ze reflecteren op hun eigen werk en dat van anderen.

Meer over Talentmix