Kinderboekenweek 2018

Appelliefde, een compleet project voor peuters en kleuters

Vriendschap; Kom erbij! Dat is het thema van de Kinderboekenweek. Met het nieuwe verhaal Appelliefde, kun op een educatieve manier aan het werk met peuters en kleuters. Het prentenboek en de miniboekjes zijn nu bestelbaar (levering vanaf 5 september).

Binnenkort vind je op deze website lesmateriaal bij Appelliefde en kun je de YouTubevideo van het verhaal bekijken.

Bestel voor de KinderboekenWEEK

Digiprentserie

14 herkenbare verhaaltjes

Het nieuwe deeltje Appelliefde (voor de Kinderboekenweek) is het 14e deel uit de Digiprentserie. Eerder verschenen o.a. de populaire deeltjes Blij uit het ei, Hallo Flamingo, Winvis en Supermaki. De video’s van alle eerder verschenen verhalen kun je bekijken via YouTube.

Binnenkort zullen we ook de eerder verschenen deeltjes opnieuw aanbieden als prentenboek. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Bekijk alle verhaaltjes

Kleuterwerk en Onderwijswerk

Inspirerende boeken voor elke leerkracht

Al meer dan 1000 leerkrachten lieten zich inspireren. Verhoog je werkplezier en word effectiever als leerkracht en team…

Het vak van leerkracht verdient een extra impuls. De boeken Kleuterwerk en Onderwijswerk zijn bedoeld om je als leerkracht te motiveren om het maximale uit jezelf en uit je vak te halen. Ideaal om persoonlijk of als team mee aan de slag te gaan!

Bestel jouw exemplaar

Talentmix

Een compleet project voor groep 7/8

Leer kinderen om te werken vanuit hun talent en besteed aandacht aan talentontwikkeling met een compleet project. Inclusief Talententest en kleurrijk Doeboek vol inspirerende opdrachten voor alle leerlingen!

Met Talentmix werk je aan de 21e eeuwse vaardigheden zelfsturing en samenwerking. Zo bereid je kinderen voor op het maken van keuzes en leren ze reflecteren op hun eigen werk en dat van anderen.

Meer over Talentmix