Recensies op boek Kleuterwerk

boek1Van idee naar boek, dat is een heel proces. Met het schrijven heb je een bepaald doel voor ogen, maar is dat ook hoe de lezer je boek ervaart? Over het boek Kleuterwerk zijn drie recensies geschreven door mensen die allemaal hart hebben voor het vak van kleuterleerkracht. Best spannend voor ons als schrijvers. Wat vinden zij ervan? Een kort overzicht.


 

Eveline Kaleveld (www.kleutersdigitaal.nl)

Wauw wat een waardevol boek is dit zeg! De onderwerpen die in dit boek aan bod komen hebben mij echt aan het denken gezet voor komend schooljaar. Je merkt echt dat dit boek voor leerkrachten is en ook door leerkrachten. De schrijvers hebben echt nagedacht over hoe ze het werkveld aan het denken kunnen zetten.

Lees hele recensie op Kleutersdigitaal.nl


 

Bianca Oldenbeuving (www.jufbianca.nl)

Biedt het boek veel nieuws? Nee, voor mij niet. Wat ik wel leuk vond, was dat ik bij sommige hoofdstukken toch weer dacht: dàt ga ik komend schooljaar eens uitproberen. Wat dat betreft is een vakantie wel een prima tijdstip om dit boek te lezen: het laat je weer even nadenken over het hoe en waarom van je werk in de klas.

Lees hele recensie op jufbianca.nl


 

Janneke van Kammen (www.jufjanneke.nl)

Leuk om te lezen vind ik dat er steeds op gewezen wordt dat de kleuters bij de basisschool horen en een wezenlijk onderdeel zijn van die school. Op zich natuurlijk bekend maar doordat het lesgeven aan kleuters toch anders is, wordt het ook anders gezien. De ondertitel van het boek is: inspiratie voor de leerkracht. Ik denk dat dit boek zeker voor beginnende leerkrachten en stagiaires een inspirerende meerwaarde heeft.

Lees hele recensie op jufjanneke.nl


We zijn blij met de recensies. Vooral omdat de reacties voldoen aan de doelstelling die we vooraf hebben bepaald. Het doel van het boek Kleuterwerk is niet om heel veel nieuwe dingen aan te bieden, maar om de lezer aan het denken te zetten en te inspireren. Er zijn zoveel dingen die we wel weten, maar in de praktijk vaak voor ons uit schuiven of vergeten. De verschillende onderwerpen in het boek bieden je dan ook aanleiding om dat wat je al weet om te zetten in acties.

Hierbij willen we de recensenten hartelijk bedanken voor de tijd die genomen is om ons boek onder de loep te nemen. Heb je zelf een reactie of wil je iets vragen over het boek? Laat het ons weten via info@onderwijsstudio.nl.

Medium button