Maak jouw Digiprentserie compleet

Welke deeltjes uit de Digiprentserie heb jij in de boekenkast staan? Bange Boef, Appelliefde of Opa Sloddervos? In de afgelopen 10 jaar presenteerden we 14 verhaaltjes in de Digiprentserie in allerlei uitvoeringen, maar alleen de laatste 5 titels zijn als hardcover prentenboek uitgegeven. We kregen daar zoveel positieve reacties op dat we de eerste 9 titels nu opnieuw uitgeven in dezelfde stijl als de laatste 5 boekjes, hardcover in A5-formaat. Wil jij jouw serie aanvullen? Dat kan nu extra voordelig!

Extra voordelig: INKOOPACTIE tot 31-12-2018

Je kunt nu de complete serie in 1x bestellen óf losse deeltjes bijbestellen tegen voordelige actieprijzen. De boekjes zijn al bestelbaar en worden nu uit voorraad geleverd. Dus zoek je een voordelig cadeautje, een aanvulling op je schoolbibliotheek of een mooie prentenboekenserie voor jezelf? De actie loopt tot eind 2018!

Dus:

  • Sla je slag en koop supervoordelig een complete serie van 14 prentenboeken (lesmateriaal bij elk verhaal is te downloaden vanaf begin 2019).
  • Of kijk welk deeltjes nog ontbreken in jouw boekenkast en vul jouw serie voordelig aan!

NU BESTELBAAR EN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Actie

De 9 actietitels uit de Digiprentserie

Niet eerder als hardcover prentenboek verschenen, NU EXTRA VOORDELIG BESTELBAAR.

Bestel nu tijdelijk de 9 eerste deeltjes uit de Digiprentserie als hardcover prentenboek in A5-formaat voor de actieprijs van €6,95 per prentenboek.

Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie
9,95 6,95
Actie

Digiprentserie

Winvis – Prentenboek

9,95 6,95

De 5 laatste deeltjes uit de Digiprentserie

Nu weer uit voorraad leverbaar. De 5 deeltjes die al wel als hardcover prentenboek verschenen zijn opnieuw gedrukt en nu ook bestelbaar voor de standaard lage prijs van €9,95 per prentenboek.

Meer Digiprent

Extra: Lesmateriaal!

Bij elk boekje is eerder al lesmateriaal gepubliceerd. We gaan dit opnieuw uitgeven en vanaf begin januari 2019 vind je het lesmateriaal gratis op deze website, zodat je de boekjes in kunt zetten als aanvulling op je themawerk bij diverse populaire thema’s.

YouTube video’s van alle verhaaltjes

Van alle verhaaltjes uit de Digiprentserie zijn de video’s gratis beschikbaar via YouTube. Handig om te laten zien op het Digibord óf om te delen met ouders.

Bekijk video's