Onderwijswerk, voor leerkrachten van groep 3-8

onderwijswerk-2Vlak voor de zomer presenteerden we Kleuterwerk. Een boek speciaal voor kleuterleerkrachten. Het boek werd goed ontvangen en regelmatig kregen we de vraag of er ook een versie is voor leerkrachten in de midden- en bovenbouw. Gezien de positieve reacties beantwoorden we deze vraag graag met de ontwikkeling van een bewerkte versie van het boek onder de naam Onderwijswerk. Speciaal voor leerkrachten in groep 3 t/m 8.

De meest geschikte onderwerpen uit Kleuterwerk, aangevuld met vele nieuwe pagina’s speciaal voor de midden- en bovenbouw vormen samen een nieuw boek. Onderwijswerk wordt een heerlijk boek om door te bladeren en te lezen, maar het zet je ook aan het werk. Het boek staat boordevol vragen, checklists, tips en er is ruimte voor je eigen notities. Door het boek te lezen én te gebruiken wordt ook Onderwijswerk een persoonlijk naslagwerk dat elke actieve leerkracht in midden- en bovenbouw een positieve vibe geeft! Ook in dit boek zal de nadruk liggen op het omzetten van de aanwezige kennis naar concrete acties.

Voorverkoop €5,- korting per boek

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de samenstelling van het boek, maar het boek is al in de voorverkoop bestelbaar. Bestel nu in de voorverkoop en ontvang €5,- korting per boek. De levering van het boek staat gepland voor oktober 2015.

Update: Het boek is inmiddels leverbaar.