Home Blog

Nieuw vanaf november 2016: Edustars

Nieuws. Nieuws. Nieuws! Vanaf begin november online: Edustars.nl, een webshop met onderwijsmaterialen speciaal voor leerkrachten in midden- en bovenbouw van het basisonderwijs. Van de makers van Credu.nl en De Onderwijsstudio.

Een logisch vervolg…

In 2014 startten we Credu.nl, een webshop voor iedereen die met kinderen van 3 t/m 6 jaar werkt. Met een persoonlijke benadering en een klein en wisselend assortiment met onderscheidende materialen groeide Credu.nl uit tot een razend populaire webshop onder kleuterleerkrachten. Met Edustars gaan we een logische stap zetten: Met dezelfde benadering, praktische tips en aantrekkelijke educatieve producten willen we ook een inspirerend assortiment opbouwen voor leerkrachten in de midden- en bovenbouw. Ben je benieuwd hoe het gaat worden?

Update: Edustars is online!

Naar Edustars.nl
DELEN
Met De Onderwijsstudio willen we leerkrachten inspireren om het beste uit zichzelf, de kinderen en hun vak te halen. Dit doen we door het delen van kennis, schrijven van blogs en realiseren van uitgaven die gericht zijn op de dagelijkse praktijk.