Miniboekjes: Stimuleer voorlezen (Kinderboekenweek)

Wat is er leuker dan het verhaaltje waar je op school of in de opvang aandacht aan geeft, ook mee naar huis te geven. Van het verhaaltje Hond op reis zijn daarom ook miniboekjes beschikbaar. Deze zijn tijdelijk verkrijgbaar als aanvulling op je project voor de Kinderboekenweek. Waarom?

  1. Je geeft kinderen fysiek een boekje cadeau, daarmee geef je extra aandacht aan het lezen van boekjes.
  2. Omdat het boekje mee naar huis genomen wordt, stimuleer je ook het lezen en het vertellen thuis. De kinderen hebben iets in handen waarmee ze kunnen vertellen waar ze over gewerkt hebben en het boekje kan thuis nog eens voorgelezen worden.
  3. Met de miniboekjes is het mogelijk om voordelig een cadeautje te geven. Voor een klein bedrag heb je het verhaaltje in een eenvoudige uitvoering, maar volledig in kleur. Het formaat van de miniboekjes is 12×12 centimeter. 

De miniboekjes zijn tijdelijk via deze website bestelbaar. We hebben altijd een grote voorraad, maar OP=OP, dus bestel op tijd. Je kunt ze bestellen per 5, 25 en 100 stuks. Heb je meer dan 500 stuks nodig? Mail dan naar info@onderwijsstudio.nl voor een vrijblijvende offerte. 

bestel ook het prentenboek