Miniboekjes uitdelen in de Kinderboekenweek: 4 goede redenen

miniboekjes Kinderboekenweek

Deel miniboekjes uit in de Kinderboekenweek

Nog een aantal weken en dan begint de Kinderboekenweek. ‘Vriendschap; Kom erbij.’ is het thema. Wat ga jij ermee doen in de kleutergroep? Het project Appelliefde sluit aan op het thema en ook dit jaar hebben we weer tijdelijk miniboekjes beschikbaar.  Hierbij geven je vier redenen om de kinderen in jouw groep te verrassen met een miniboekje van het verhaaltje Appelliefde:

  1. De Kinderboekenweek is bedoeld om het (voor)lezen te stimuleren. Hoe kun je dat beter doen dan door alle kinderen een boekje cadeau te geven? Je geeft hiermee richting de kinderen het signaal dat je lezen en voorlezen waardevol vindt.
  2. De tweede reden sluit hier direct op aan, want een boek mee naar huis geven is kostbaar. Zeker als er veel kinderen zijn. Daarom hebben we de miniboekjes in een zeer voordelige uitvoering gemaakt, zodat je binnen een beperkt budget heel veel kinderen een boekje kunt geven.
  3. Werk je met het project Appelliefde in jouw groep? Dan geven de miniboekjes direct ook de mogelijkheid om ouders te informeren over wat je in de groep doet. De kinderen komen thuis met een boekje dat ook op school gebruikt wordt. Attendeer je ze ook even op de video die bij het verhaal beschikbaar is?
  4. Appelliefde staat niet op zich, maar is onderdeel van een project waarvan het lesmateriaal gratis te downloaden of bestelbaar is via deze website. Hiermee kun je werken over vriendschap, appels en uitbreiden naar groente en fruit.

Wil jij de kinderen in jouw groep verrassen met een leesbaar cadeautje? De miniboekjes zijn tijdelijk verkrijgbaar (per 5, 25 of 100 stuks) zolang de voorraad strekt en binnen enkele werkdagen leverbaar.

BESTEL MINIBOEKJES APPELLIEFDE