Lesmateriaal Kinderboekenweek bij Appelliefde

Appelliefde is een project dat aansluit op het thema van de Kinderboekenweek, Vriendschap. Lees hier alles over het project Appelliefde en bestel je prentenboek en miniboekjes. Je kunt ook meteen het lesmateriaal netjes gedrukt op stevig papier meebestellen. Wil je liever het lesmateriaal zelf uitprinten? Dan kun je het gratis downloaden. Volg onderstaande link om het lesmateriaal digitaal aan te vragen.

Het lesmateriaal is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar en is gevarieerd van niveau. Met het lesmateriaal kun je niet alleen aandacht geven aan Vriendschap, maar ook de link leggen naar het thema Groente & Fruit, of specifieker Appels. Het lesmateriaal bestaat uit een combinatie van kopieerbladen, lessuggesties en algemene ideeën voor het uitwerken van het thema.

Naar LESMATERIAAL DOWNLOADEN

Meer ideeën op Pinterest, Facebook en Instagram

Op social media zullen we de komende tijd verschillende extra tips en lessuggesties geven om van dit thema echt een vrolijk en leerzaam geheel te maken. 

Op Pinterest hebben we al een bord voor je klaar staan met een verzameling handige linkjes naar allerlei lessuggesties, activiteiten en knutselwerkjes. 

Ook op Instagram en Facebook zullen we de komende tijd aanvullend posts plaatsen. Volg de Onderwijsstudio en blijf op de hoogte :).

We wensen je veel succes om er een mooie thema van te maken! #appelliefde