2 boeken, 1 doel: Onderwijs dat werkt

Al meer dan 1000 leerkrachten lieten zich inspireren. Verhoog je werkplezier en word effectiever als leerkracht en team door de principes uit dit boek toe te passen!

Het vak van leerkracht verdient een extra impuls. De boeken Kleuterwerk en Onderwijswerk zijn bedoeld om je als leerkracht te motiveren om het maximale uit jezelf en uit je vak te halen. Ideaal om persoonlijk of als team mee aan de slag te gaan!

Kleuterwerk

Dit boek staat boordevol vragen, checklists, tips en er is ruimte voor je eigen notities. Kleuterwerk is niet alleen een inspirerend boek om door te bladeren en te lezen, maar zet je ook aan het werk.

In Kleuterwerk komen tientallen onderwerpen aan de orde die relatie hebben tot kleuters, de leerkracht, teamwork en de visie van de school.

Door het boek te lezen én te gebruiken wordt Kleuterwerk een persoonlijk naslagwerk dat elke actieve kleuterleerkracht een positieve vibe geeft!

Onderwijswerk

Ook Onderwijswerk is veel meer dan een leesboek. De praktische tips, vragen en lijstjes nodigen uit om er een persoonlijk boek van te maken én het gesprek met je collega’s aan te gaan.

In dit boek staat jouw handelen als leerkracht centraal. Het helpt je om visie te vormen, scherp te blijven en vol enthousiasme je werk te doen. Pen in de aanslag, want het boek vraagt ook iets van je in de vorm van reflectie en het formuleren van acties.

Een verfrissend boek voor jezelf en voor je collega’s!

Voor de leerkracht

Kleuterwerk – Boek

19,95

Voor de leerkracht

Onderwijswerk

19,95

Wat onderwijskenners van Kleuterwerk en Onderwijswerk vinden:

“Wauw wat een waardevol boek is dit zeg! De onderwerpen die in dit boek aan bod komen hebben mij echt aan het denken gezet voor komend schooljaar. Je merkt echt dat dit boek voor leerkrachten is en ook door leerkrachten. De schrijvers hebben echt nagedacht over hoe ze het werkveld aan het denken kunnen zetten.”

Eveline Kaleveld (www.kleutersdigitaal.nl)

“Een ideaal cadeauboekje voor de leerkracht ‘die alles al heeft’. Een boekje met verrassingen en soms met een ‘open deur’ die ik vergeten was. Naast alle theorie- en klaagboekjes eens aandacht voor de leuke kanten van dit zo leuke werk.”

Bertus Meijer (De Basis Meester)

INFO

Een uitgave van De Onderwijsstudio | Auteurs: Ard en Annerieke Huizinga | 96 bladzijden | Formaat 17×24 cm | Volledig in kleur | Lees recensies

Kenmerken

  • Voor leerkrachten basisonderwijs
  • Voor groep 1/2 en groep 3/8
  • Activerend en persoonlijk
  • 96 bladzijden
  • Volledig in kleur