Educatief project Kinderboekenweek 2020

Nog even geduld a.ub.

Dit is de pagina van ons project voor de Kinderboekenweek. Wie weet zijn we in 2020 weer terug met een nieuw project. Maak tot die tijd gebruik van de eerder verschenen 16 deeltjes uit de Digiprentserie.

Alle honderden scholen, kindercentra, thuishuizen en gastouders die in 2019 met Hond op reis werkten, hartelijk bedankt. Jullie enthousiasme moedigt elke keer weer aan om een nieuwe titel te realiseren!

Hieronder de oude info voor project 2019

Prentenboek

Sem gaat op reis. Met de fiets, auto, motor, trein, tram, metro, helikopter, het vliegtuig en zelfs met een raket. Een prentenboekje over het verlangen om te reizen, realistische voertuigen, verkeersborden en pictogrammen en aandacht voor de begrippen in, op, onder, uit, enz. Leerzaam en gemaakt voor gebruik bij het themawerk met peuters of kleuters.

Miniboekjes

Al meer dan 100.000 kinderen ontvingen in de afgelopen jaren miniboekjes bij educatieve projecten. De miniboekjes zijn een praktisch middel om vorm te geven aan leesbevordering. Geef ze tijdens het project als cadeautje mee naar huis. De boekjes zijn bestelbaar per 5, 25 en 100 stuks. Meer dan 500 exemplaren nodig? Mail naar info@onderwijsstudio voor een offerte.

Handpop Hond

Bij het project kun je de handpop Hond gebruiken voor rollenspelletjes en andere activiteiten. De pluche handpop is ongeveer 20cm lang en lijkt veel op de hoofdrolspeler in het boekje. Beschikbaar met beperkte voorraad. 

STEL JOUW PAKKET SAMEN

Nu beschikbaar: Lesmateriaal en video

Bij het verhaaltje Hond op reis is gratis lesmateriaal te downloaden op deze pagina. Het lesmateriaal kun je ook bij je pakket meebestellen. We zorgen dat je dan een geprinte versie op stevig papier meegeleverd krijgt, zodat je niets meer hoeft te downloaden en te printen.

De video van Hond op reis is nu ook beschikbaar op Youtube. Die kun je gebruiken op het digibord, delen met ouders of plaatsen op je blog.

Download lesmateriaal

Lees ook: